• Marketleader in no-man-entry robotics
  • Safest technology for ATEX zone 0
  • Leading innovator in tank cleaning solutions

Nieuwe website KOKS.com is live!

06 February 2019

Als wereldwijd toonaangevend fabrikant van vacuumwagens en zwaar industrieel reinigingsmaterieel vonden wij het hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van de KOKS website (www.koks.com). Daarom zijn wij de afgelopen maanden druk bezig geweest met het design en de bouw van onze nieuwe website. De gehele ‘look en feel’ van de KOKS website is veranderd. Hij is nu veel frisser, gemoderniseerd en vooral gebruiksvriendelijker.

Deze nieuwe website laat zien wie we zijn, wat we doen, past beter bij de innovatieve en eigentijdse producten die we leveren en biedt complete informatie voor de bezoeker die meer wil weten over het KOKS concern, onze vacuümwagens en overig industrieel reinigingsmaterieel. Een website puur gericht op onze klanten die wereldwijd op zoek zijn naar compacte informatie en complete oplossingen om zo veilig en efficiënt mogelijk industrieel te kunnen reinigen.

Het verheugt ons nu live te zijn en achter de schermen blijven we ontwikkelen. Zo blijft onze website actueel en interessant voor u om regelmatig te bezoeken. Aankomende tijd gaan wij verder met verbeteren en om de site ook in de Duitse taal beschikbaar te stellen. Het eindresultaat mag er zijn!

Heeft u vragen over de KOKS producten of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 6699. ​

Get in contact with KOKS Robotics

If you want to get in direct contact with our KOKS Robotics sales department, please leave your details.